Изгаряне на мазнини

Показване на 1–24 от 27 резултата

-10%
Original price was: 150.00 лв..Current price is: 135.00 лв..

Добавките за изгаряне на мазнини са основният елемент на спортното хранене. Тези вещества, в зависимост от състава им, извършват поверените функции с прилагането на различни механизми за въздействие върху организма.

Съществуват следните видове подобни добавки: изгаряне на страничните течности, подтискане на глада, блокиране на синтеза, ускоряване на обменните процеси, намаляване на усвояваните от стомашно-чревния тракт мазнини. Също така, стимулират процесите по преобразуването на тези отлагания в свободна енергия, като по този начин ги изразходват.

Как се случва изгарянето?

Ненужната мастна тъкан представлява сериозен проблем, както за медицината, така и за спорта. Без значение как е направена специалната диета - резултатът в много от случаите е лош. Хората, засегнати от наднорменото тегло не стават по-малко, а напротив, техният брой постепенно се увеличава.

Най-важното условие за ефективното въздействие върху човешкия организъм е съчетаването на приема с активни физически упражнения. Специализираните препарати са предназначени за активно занимаващите се със спорт хора. При липса на физическо натоварване, ефективността се свежда до минимум. Топенето на мазнините и изчистването им е дълъг процес, които изисква непрекъснати усилия. То не винаги е пряко свързано с топене на килограми, тоест може да сте изчистили голямо количество мазнини, без да сте свалили много килограми.

За кого са подходящи продуктите за изгаряне на мазнини:

Както за жени, така и за мъже

За всеки, който иска да намали телесното си тегло

За спортуващи и неспортуващи