ihealth about us logo

За нас

Здравето е един от първостепенните фактори, които Ви правят щастливи, балансирани, успешни и силни. По тази причина е важно то да бъде основен приоритет във Вашия живот. Ние в iHealth вярваме, че продуктите, които ползвате могат да подобрят значително живота Ви. Считаме, че е от голямо значение да използвате правилните продукти и да купувате от доверен източник, за да бъдете сигурни, че получавате това, което заслужавате.

iHealth е млад екип, който има за цел да Ви предостави възможност да промените живота си – да живеете по-ползотворно, здравословно, да достигнете пълния си потенциал и дори да го надскочите; да живеете по-щастливи, жизнени и успешни. Ние ще Ви помогнем да се погрижите за тялото си като Ви предоставим избор от качествени продукти и полезни статии; да се погрижите за духът си с ценни съвети, както и рецепти за по-вкусно и здравословно хранене. Следваме принципа: „Здрав дух в здраво тяло.“

В нашият магазин ще намерите основно два вида продукти – за активно спортуващи и за хора, които искат да се погрижат за своето здраве, тонус и красота. Именно така са насочени политиките на бранда. Искаме да достигнем и да помогнем на повече хора. На Вас, които се потите активно във фитнеса, раздавате се максимално и очаквате от себе си и организма си оптимални резултати, предизвиквате и надскачате себе си всеки ден и във всяка тренировка – нашата мисия е да Ви предоставим най-добрите съвети и продукти, за да постигнете това. Ние ще сме заедно във Вашия път към изграждането на духа и тялото. Както и за Вас, които прекарвате по-малко време в активности, често сте задъхани в напрегнатото и натоварено ежедневие, но също искате да подобрите и балансирате качеството на Вашия живот, да се погрижите за себе си, да се чувствате бодри и да изглеждате добре. В асортимента на iHealth ще намерите само доказани продукти и брандове, хранителни добавки, витамини, продукти за здраве, билки, продукти за спортисти и още. Стремим се постоянно да увеличаваме своя асортимент, да задоволяваме максимално изискванията и потребностите на своите клиенти и да се вслушаме в това, което ни споделят те.

Пазарувайте в iHealth.bg и усъвършенствайте начина си на живот!

4 причини да изберете iHealth