Разкриха тайната за отслабването на Джанет Джаксън

Знаете ли как Джанет успя да свали над 20 кг само за 5 месеца?

Джанет Джаксън продължава да смайва света. И да руши клишетата и рамките, в които я поставят заради възрастта й. В началото на тази година тя роди първото си дете на 51-годишна възраст. Преди няколко месеца реши да се раздели с мъжа си и да вземем обратно живота си в свои ръце.

My baby and me after nap time.

A post shared by Janet Jackson (@janetjackson) on

Джанет определно отново владее контрола не само на времето, кариерата и желанията си, но и на теглото си.

Поп дивата бе качила десетки килограми свръхтегло заради бременността. Но само за 5 месеца успя да се раздели със зашеметяващите 23 кг от него! Според запознати певицата била повече от амбицирана да си възвърне манекенските мерки и да се завърне на сцената по-блестяща отвсякога.

Ето, че диетоилози разкриха тайната на скоростното отслабване на звездата.

Тя е минала на пречистващ хранителен режим със смутита и прясно изцедени сокове, приготвени основно от зеленчуци и протеини. Освен това Джаксън тренирала ежедневно с помощта на личен треньор. Той е изготвил за нея специална програма, съобразена със здравословното й състояние, тегло и цели, които иска да постигне. А комбинацията от лек хранителен режим, намалено количество приемани калории и усилена физическа активност, сътворила чудото за Джанет. Тя е 23 кг надолу и продължава да отслабва по възможно най-здравословния начин.

Leave a Response